Immo-Plaquettes is...

een ploeg van professionele graveurs en een administratief en commercieel team tot uw dienst !

Immo-Plaquettes verkoopt haar producten voornamelijk aan vastgoedbeheerders.
Momenteel heeft het bedrijf 7.000 gebouwen als klanten. Hiervan plaatsen 2.700 tot 3.000 elk jaar een bestelling bij Immo-Plaquettes.

In de meeste van deze gebouwen leggen de interne voorschriften een bepaalde en specifieke stijl op voor de naamplaatjes om uniformiteit binnen het gebouw te hebben; Bij binnenkomst van een nieuwe bewoner moet een plaquette met zijn naam worden gemaakt.

Naast de hoofdactiviteiten biedt Immo-Plaquettes ook plaquettes voor de vrije beroepen (advocaten, artsen, notarissen, enz.).

Deze platen zijn volledig aanpasbaar en beschikbaar in verschillende formaten en in verschillende materialen (aluminium, messing, enz.).

Immo-Plaquettes verstuurt uw naambordjes in België per post.

Op aanvraag, of voor grotere bestellingen wordt de levering verzorgd door een koerier.

De producten die wij aanbieden zijn gepersonaliseerd en op bestelling gemaakt in ons atelier in Brussel.

De doorlooptijd is 24 tot 48 uur, afhankelijk van de werkdruk.
Onze grote voorraad grondstoffen stelt ons in staat om ook voor grote hoeveelheden zeer snel op uw wensen in te spelen.

Om uniformiteit te garanderen, houdt Immo-Plaquettes per gebouw een dossier bij met de kenmerken van de verschillende te produceren naam plaatjes. Als gevolg hiervan reageert Immo-Plaquettes zeer snel bij het bestellen van naam plaatjes. Immo-Plaquettes biedt ook een installatieservice aan waarmee de uniformiteit van de platen kan worden gecontroleerd en, zo niet, om een ​​bestelformulier in te dienen waarin de bewoner wordt geïnformeerd over de te maken wijzigingen.